To Drorbox δέχτηκε σουλούπωμα για το ICS.

Posted on Dec 22, 2011 | 1 comment

Η ομάδα του Dropbox έδωσε υπόσχεση χτές οτι θα κυκλοφορήσει μια νέα version του Dropbox για το Android και έχουν ήδη κάποια νέα κόλπα έτοιμα.

Η νέα εφαρμογή συμπεριλαμβάνει 3 tabs στο πάνω μέρος: τα “Dropbox”,  “Uploads,” και  “Favorites”. Ανοίξτε το πρώτο tab και θα βρείτε κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη version του Dropbox.

δροπ

Το δεύτερο σας επιτρέπει να διαλέξετε πολλαπλούς φακέλους και να εκτελέσετε uploads, και όπως βλέπετε υπάρχει ενα νέο gallery view για τις φωτό που είναι πιο ωραίο αισθητικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

θπλοαδ

Το tab για τα “favorites”  σας επιτρέπει να βλέπετε αρχεία σε έναν τοπικό φάκελο, επειδή τα διαλέξατε ως αγαπημένα.

Η ομάδα του Dropbox δεν φρόντισε μόνο να βελτιώσει την εφαρμογή για το ICS αλλά και για όσες συσκευές τρέχουν Honeycomb, με τα κουμπιά για το search και τα settings να βρίσκονται στη πάνω δεξιά γωνία.  Τα tabs στην version για tablets της εφαρμογής λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν στα τηλέφωνα, απλά έχουν εικόνες αντι για ετικέτες.

Στην νεα version υπήρξαν κάποια bug fixes και αρκετές διορθώσεις. Επίσης μπορεί κάποιος να αλλάξει όνομα  στα αρχεία  που έχουν σωθεί στο Dropbox, παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει η επιλογή να τα  μετακινήσεις κατευθείαν απο τον ένα φάκελο στον άλλο.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *