Το GreekAndroidApps αλλάζει και εξελίσσεται για εσάς!!!

Posted on Dec 2, 2012 | 1 comment

Για όλους εσάς που λατρεύετε να ανακαλύπτετε και να ενημερώνεστε για τις καινούργιες εφαρμογές και να κατεβάζετε πάντα τις καλύτερες στην android συσκευή σας, η Pinapps application έρχεται για να κάνει πιο εύκολη και ευχάριστη την αναζήτηση τους. Ενημερωθείτε για όλες τις νέες και καλύτερες εφαρμογές και αναζητήστε τις μέσα από απλές και συγκεκριμένες κατηγορίες.
Η Pinapps όμως δεν σταματάει εδώ. Θέλετε να βρίσκετε όλες τις ελληνικές εφαρμογές αλλά αυτές χάνονται μέσα στις χιλιάδες του Google Play Market; Η Pinapps application τις συγκεντρώνει και τις φέρνει στην συσκευή σας. Ανακαλύψτε καινούργιες εφαρμογές σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, σχολιάστε, βαθμολογήστε και μοιραστείτε τις με τους φίλους σας μέσω Facebook και Twitter.
Κάτι καινούργιο έρχεται και είναι συναρπαστικό !!!
Εγγραφείτε ΕΔΩ για να ενημερώθείτε.

One Comment

  1. Καλό θα ήταν να γίνεται σαφες μέσα στην εφαρμογή σας πως δεν είναι παρά μιά πρόσοψη, μιά επιλογή πάνω στα διαθέσιμα στο google play προγράμματα και πως συσκευές που δεν είναι εγκεκριμένες/αποδεκτές από την google δεν μπορούν να κατεβάσουν κανένα πρόγραμμα μέσα από το site ή την εφαρμογή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *