Μια αναπάντεχη πρωτιά και μια ευχάριστη έκπληξη!

Posted on Dec 19, 2011 | 0 comments

Το site OsArena έκανε μια δημοσίευση σύμφωνα με την οποία, το post που είχε κάνει για το site GreekAndroidApps.gr ήταν το δημοφιλέστερο για το 2011!

Το συγκεκριμένο post που μπορείτε να δείτε εδώ, δημοσιεύτικε στις 21 Μαίου, 2011 14:11 απο την Alina Bunnerous και την οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως.

Είναι πάντα ευχάριστο να υπάρχει αναγνώριση για τον κόπο που καταβάλουμε όλο αυτό τον καιρό.

Σίγουρα οι χρήστες smart-phones, έχουν ανάγκη και από μερικές εφαρμογές οι οποίες τους προσφέρουν υπηρεσίες της εγχώριας πραγματικότητας. Γιατί να υστερούμε λοιπόν και εμείς που έχουμε ένα πλήθος από αξιόλογους developers και με μεράκι; Τα παλικάρια από την Ελληνική Κοινότητα Android φρόντισαν γι’ αυτο και συγκεντρώνουν όλες αυτές τις εφαρμογές, ωστε να μπορούμε με μια ματιά να τις δούμε και να κατεβάσουμε όποια η όποιες θελουμε για την Android συσκευή μας.

Μετά απο αυτή την απροσδόκητη έκπληξη, θα θέλαμε να περάσουμε σε μία ευχάριστη αντεπίθεση με την ανακοίνωση οτι μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το application του GreekAndroidApps.gr που θα περιλαμβάνει πάνω απο 240 εφαρμογές! Η εφαρμογή φυσικά θα είναι δωρεάν στο Android Market, ενώ έχουμε αναπτύξει σύστημα στο οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή αλλά και όλες τις ελληνικές εφαρμογές και σε συσκευές που τρέχουν Android αλλά δεν περιέχουν το Android Market!

Παρακολουθήστε τα νέα του GreekAndroidApps στο blog μας και στο twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *