Ήρθε το Pinapps application !!!

Posted on Feb 6, 2013 | 1 comment

Για όλους εσάς που θέλετε να ανακαλύπτετε συνεχώς τις νέες και καλύτερες εφαρμογές για την Android συσκευή σας, έχουμε πολύ καλά νέα. Η ομάδα της Pinapps δημιούργησε για εσάς μια εξαιρετική εφαρμογή, πολύ απλή στην χρήση και με όμορφο User’s Interface, μέσω της οποίας μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις ελληνικές εφαρμογές που κυκλοφορούν στο Google Play Market, κάτι το οποίο θα ήταν χρονοβόρο και πρακτικά αδύνατο να κάνετε από μόνοι σας. Η Pinapps application όμως δεν σταματάει εκεί.
Μπορείτε να σχολιάσετε, να κάνετε like και να μοιραστείτε τις εφαρμογές με τους φίλους σας μέσω Facebook, Twitter ή email.
Να δείτε ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους φίλους σας, σε όσους βρίσκονται γύρω σας αλλά και σε χρήστες που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς.
Να ενημερώνεστε άμεσα και συνεχώς για όλες τις νέες ελληνικές εφαρμογές που κυκλοφορούν.
Βρείτε μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter !!!

Η εφαρμογή Pinapps διατίθεται εντελώς δωρεάν από το Google Play Market, Κατεβάστε την τώρα από εδώ

One Comment

  1. Hello.

    Iam a greek clinical psychologist from Xanthi (Master of Science in Psychology – University of Lund Sweden) who would like to cooperate with someone who can program android apps in order to promote populat psychology tests and issues of psychology.

    Γεια σας,
    Είμαι Κλινικός Ψυχολόγος με σπουδές στη Σουηδία και κάτοικος Ξάνθης. Ενδιαφέρομαι για συνεργάτη γνώστη προγραμματισμού android apps με σκοπό την διάθεση δημοφιλών τεστ προσωπικότητας και άλλων θεμάτων ψυχολογίας.
    Ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *